De versvoorziening van de Voedselbank

Sinds 2017 zijn meer dan 60 vrijwilligers actief bezig met het verbouwen groenten en fruit voor de Voedselbank Veenendaal. Ruim 100 gezinnen in Veenendaal ontvangen iedere week verse groenten afkomstig van de Stadsakkers. Daarnaast levert Stadsakkers ook groenten en fruit aan andere voedselbanken in de regio en is er in de zomer groenten beschikbaar voor de wekelijkse verkoop op zaterdag.

In 2021 heeft de Stadsakkers een nieuw perceel voor een langere periode kunnen pachten. Dit geeft nieuwe mogelijkheden.

Doneer voor de veldschuur

Een nieuwe veldschuur als ontmoetings-/werkruimte

We missen op de nieuwe locatie nog een ruimte voor onze vrijwilligers en gasten. En een plek om ons gereedschap en andere materialen goed op te bergen. Ook hebben we nog geen ruimte om de oogst te sorteren en te bewaren. Daarom ligt er een plan om een veldschuur te bouwen waar de verschillende activiteiten kunnen plaatsvinden. Om zo’n gebouw te realiseren, dat aan alle voorwaarden voldoet, is een totaal bedrag van circa € 195.000,= nodig. Dit is een heel bedrag, maar als we het samen doen moet het mogelijk zijn. De fondsenwerving voor de nieuwe veldschuur is gestart!

Doneer voor een nieuwe veldschuur

Uw bijdrage

We vragen uw bijdrage voor de nieuwe veldschuur, maar indirect vragen we natuurlijk een bijdrage voor mensen die het zelf even niet meer redden. U kunt ons op allerlei manieren steunen, door een financiële gift of op een andere manier. Voor ondernemers hebben we sponsorpakketten gemaakt. Zie ook de informatie onderaan deze pagina.

Wilt u meer weten over de fondsenwerving? Neem contact op met Tim Verduijn via relatiebeheer@voedselbankveenendaal.nl of bel (06) 1360 0605.

Contact opnemen

Sponsor Brons

 • Banner tbv uw website en e-mail
 • Vermelding van uw logo op onze website
 • Vermelding in onze bedankadvertentie
€ 250,-

Sponsor Zilver

 • Sponsor Brons +
 • Uw logo groot op het bord in onze nieuwe veldschuur
€ 500,-

Sponsor Goud

 • Sponsor Zilver +
 • Uw naam op het bedankbord bij de ingang van Stadsakkers
 • Uw ontvangt een uitnodiging voor het openingsevent
€ 750,-

Sponsor Platina

 • Sponsor Goud +
 • Lid van club van 1.000
 • Uw ontvangt een uitnodiging voor een rondleiding met een klein gezelschap (door u te bepalen)
€ 1.000,-

Sponsoring is ook maatwerk. We gaan graag met u in gesprek voor een pakket op maat. Neem hiervoor contact op met relatiebeheerder Tim Verduijn via 0613600605 of mail aan relatiebeheerder@voedselbankveenendaal.nl.

Doneren

Wij zijn als vrijwilligersorganisatie volledig afhankelijk van donaties van particulieren en sponsoren.

Dit kan in de vorm van het leveren van een geldelijke bijdrage maar ook in natura of op een andere manier. Op dit moment vragen we uw bijdrage voor de bouw van een veldschuur op onze nieuwe locatie. Hier missen we een ruimte voor onze vrijwilligers en gasten. Maar ook een plek om gereedschap en andere materialen op te bergen. En voor het bewaren en sorteren van de oogst. Om een gebouw te realiseren dat aan alle voorwaarden voldoet is een totaalbedrag van ca. 195.000 euro nodig. Een heel groot bedrag, maar als we het samen doen, moet het mogelijk zijn!

Voor meer informatie over de fondsenwerving mailt u naar relatiebeheer@voedselbankveenendaal.nl

Stadsakkers Veenendaal is een initiatief van Stichting Missie0318, een ANBI goedgekeurde stichting en als zodanig zijn giften aan onze stichting binnen de grenzen van de wet aftrekbaar bij de inkomstenbelastingaangifte.

Meer over de veldschuur